Клетка-основна структурна и функционална единка на сите живи организми

840
Објавено на 16/01/2015 од monadmin

Учениците со свои истражувања и интегрален начин на работа дојдоа до сознанија кои беа презентирани пред соучениците, наставниците преку изработка на клетка-основна структурна и функционална единка на сите живи организми, од различни материјали.

Категорија

нема коментар

Додади коментар

Вашата email адреса нема да биде објавена.