Конзервирање и производство на храна

831
Објавено на 16/01/2015 од monadmin

Учениците од VI-3 одд. при ОУ “Петар Поп Арсов” – Скопје на часот по Природни науки и техника со наставничката Емилија Василева – Чоловиќ конзервираат овошје и зеленчук, поткиселуваат пастеризирано кравјо млеко со цел стекнување и негување навики за правилна исхрана.

Категорија

нема коментар

Додади коментар

Вашата email адреса нема да биде објавена.