Подигање на еколошката свест и совест

802
Објавено на 16/01/2015 од monadmin

Е С Еко- Ѕвонче е секција при О У Крсте Мисрков, Скопје.
Работиме долго и сметаме дека нашата активност почнува полека да биде препознатлива, како во блиското опкружување така и во општината Гази Баба.
Ова е само дел од нашите активности кои се видливи, а кои ќе предизвикаат поздрав кај сите што ќе го погледаат филмчето, и како што велат учениците-членови на секцијата:
МИСЛЕТЕ ГЛОБАЛНО, А ДЕЛУВАЈТЕ ЛОКАЛНО,
за доброто на сите, и за еколошка Македонија.

Категорија

нема коментар

Додади коментар

Вашата email адреса нема да биде објавена.