Предрасуди

399
Објавено на 22/10/2015 од keti stevanandzija

Во ова видео се прикажани нашата традиција , дел од социјалната култура во минатото но и денес, претставена преку драматизација на ученици од петто одделение и тоа : предрасуди во однос на жената, додворување, оговарање, фалби….

Категорија

нема коментар

Додади коментар

Вашата email адреса нема да биде објавена.