Програмирано(кодирано) движење

492
Објавено на 25/10/2016 од Ordanka Mickova

EU Code week, 2016, Програмирано(кодирано) движење, 3 б одд.

Категорија

нема коментар

Додади коментар

Вашата email адреса нема да биде објавена.