Свирење на основната скала

419
Објавено на 26/10/2015 од bbrankica_25

Придобивките од Smart board табла за часовите по музичко образование.Учиме да свириме основна скала. Бранкица Костадиноска наставник во ООУ „Димитар Македонски“ Аеродром Скопје.

Категорија

нема коментар

Додади коментар

Вашата email адреса нема да биде објавена.