Сообраќај

884
Објавено на 16/01/2015 од monadmin

На почетокот на часот наставникот дава образложение за безбедноста на децата во сообраќајот. Тие мора да ги почитуваат сообраќајните правила и прописи и да знаат дека регулирањето на сообраќајот се врши на три начини: со сообраќаен полицаец, сообраќајни знаци и семафор.

Категорија

нема коментар

Додади коментар

Вашата email адреса нема да биде објавена.